Sibiu: A ajuns la spital după ce a fost lovit de un biciclist Reviewed by CD on . Ieri, în jurul orei 09:15, un biciclist în vârstă de 48 de ani, din municipiul Sibiu, a circulat pe Calea Guşteriţei din municipiul Sibiu, dinspre centrul oraşu Ieri, în jurul orei 09:15, un biciclist în vârstă de 48 de ani, din municipiul Sibiu, a circulat pe Calea Guşteriţei din municipiul Sibiu, dinspre centrul oraşu Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Sibiu: A ajuns la spital după ce a fost lovit de un biciclist

Sibiu: A ajuns la spital după ce a fost lovit de un biciclist

Sibiu: A ajuns la spital după ce a fost lovit de un biciclist

Ieri, în jurul orei 09:15, un biciclist în vârstă de 48 de ani, din municipiul Sibiu, a circulat pe Calea Guşteriţei din municipiul Sibiu, dinspre centrul oraşului, iar la trecerea pentru pietoni situată la intersecţia cu strada Treboniu Laurian, nu a acordat prioritate de trecere şi a acroşat un pieton angajat regulamentar în traversarea drumului, tot sibian, în vârstă de 57 de ani. Pietonul a suferit răni grave şi a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu pentru investigaţii amănunţite şi a rămas internat.

Cei doi bărbaţi nu consumaseră alcool.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii cu precizie a circumstanţelor producerii acestui eveniment rutier, pe numele biciclistului fiind întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus