Sibiu: Bulevardul Corneliu Coposu se închide câteva ore circulației în acest weekend Reviewed by CD on . Comisia de Avizare a Cererilor de Organizare a Adunărilor Publice a aprobat desfășurarea pe domeniu public a unui eveniment organizat de Inspectoratul pentru Si Comisia de Avizare a Cererilor de Organizare a Adunărilor Publice a aprobat desfășurarea pe domeniu public a unui eveniment organizat de Inspectoratul pentru Si Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Sibiu: Bulevardul Corneliu Coposu se închide câteva ore circulației în acest weekend

Sibiu: Bulevardul Corneliu Coposu se închide câteva ore circulației în acest weekend

Sibiu: Bulevardul Corneliu Coposu se închide câteva ore circulației în acest weekend

Comisia de Avizare a Cererilor de Organizare a Adunărilor Publice a aprobat desfășurarea pe domeniu public a unui eveniment organizat de Inspectoratul pentru Situații de Urgență, cu ocazia primirii drapelului de luptă, în cadrul unui ceremonial militar-religios.

Evenimentul va avea loc duminică, 16 octombrie. Pentru pregătirea și desfășurarea acestuia, organizatorii au solicitat avizul Comisiei de Circulație pentru închiderea circulației pe bulevardul Corneliu Coposu, timp de câteva ore în acest sfârșit de săptămână. Porțiunea dintre Piața Unirii și sensul giratoriu de la intersecția cu strada Constituției va fi închisă după cum urmează:

– Sâmbătă, 15 octombrie, între orele 10 – 12
– Duminică, 16 octombrie, între orele 9 – 12.

Măsura afectează și circulația pe străzile Independenței, Pompeiu Onofreiu și Berăriei, accesul pe bulevardul Corneliu Coposu nemaifiind posibil. Șoferii sunt rugați să ocolească zona sau să circule pe străzile adiacente bulevardului.

Și traseele de transport public 12, 13, 22, 5, 10, 17, 118 și 2 vor circula pe rute deviate în intervalele orare menționate, utilizând străzile Bâlea și Moldoveanu pentru dus și respectiv străzile Revoluției și Ștefan cel Mare pentru întors. Mai multe detalii despre traseele deviate găsiți pe site-ul societății de transport public: http://www.tursib.ro/news/show/211.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus