Sibiu: Cinci incendii stinse și 143 de persoane asistate de SMURD în minivacanța de Rusalii Reviewed by CD on . Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu au intervenit, în minivacanța de Rusalii, pentru stin Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu au intervenit, în minivacanța de Rusalii, pentru stin Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Sibiu: Cinci incendii stinse și 143 de persoane asistate de SMURD în minivacanța de Rusalii

Sibiu: Cinci incendii stinse și 143 de persoane asistate de SMURD în minivacanța de Rusalii

Sibiu: Cinci incendii stinse și 143 de persoane asistate de SMURD în minivacanța de Rusalii

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu au intervenit, în minivacanța de Rusalii, pentru stingerea a cinci incendii și pentru acordarea primului-ajutor medical unui număr de 105 persoane cu afecțiuni medicale. Alte 38 de persoane au fost asistate medical de către formațiunile SMURD din cadrul Serviciilor voluntare ale localităţilor Copşa Mică, Dumbrăveni şi Ocna Sibiului.
Cele cinci incendii au avut loc în localitățile Sibiu, Brateiu, Biertan și Tălmăcel și au fost stinse de către pompieri, care au intervenit prompt cu ajutorul autospecialelor cu apă și spumă.
La cele 143 de cazuri medicale au intervenit atât paramedici pompieri din cadrul ISU Sibiu și medici, dar și paramedici din cadrul Serviciilor voluntare ale localităţilor Copşa Mică, Dumbrăveni şi Ocna Sibiului.
Pentru a preîntâmpina producerea unor situații de urgență, dar și pentru a acționa prompt în cazul producerii acestora, pompierii au fost prezenți cu o autospecială de intervenție, pe toată durata desfășurării maratonului internaţional din Sibiu.
Tot în această perioadă, pompierii au desfășurat 9 recunoașteri la obiective din raionul de intervenție, pentru identificarea surselor de alimentare cu apă, familiarizarea cu particularitățile clădirilor și prelucrarea personalului angajat asupra utilizării stingătoarelor în cazul unui incendiu.
Fotografia postată de ISU SIBIU.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus