Sibiu: Ediția a XXII-a a Turneului Internațional de Judo „Cupa Temerarul” se desfășoară în acest weekend Reviewed by CD on . Evenimentul se va desfășura la Sala Transilvania din Sibiu în zilele de 10 și 11 septembrie. Competiția este inclusă în calendarul Federației Române de Judo. Ev Evenimentul se va desfășura la Sala Transilvania din Sibiu în zilele de 10 și 11 septembrie. Competiția este inclusă în calendarul Federației Române de Judo. Ev Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Sibiu: Ediția a XXII-a a Turneului Internațional de Judo „Cupa Temerarul” se desfășoară în acest weekend

Sibiu: Ediția a XXII-a a Turneului Internațional de Judo „Cupa Temerarul” se desfășoară în acest weekend

Sibiu: Ediția a XXII-a a Turneului Internațional de Judo „Cupa Temerarul” se desfășoară în acest weekend

Evenimentul se va desfășura la Sala Transilvania din Sibiu în zilele de 10 și 11 septembrie. Competiția este inclusă în calendarul Federației Române de Judo.
Evenimentul se adresează sportivilor de performanță, cadeți (1999 – 2001), juniori (1996 – 1998), juniori și seniori (> 1996). Ediția din acest an reunește aprox. 250 de sportivi aparținând unor cluburi de profil din: Ploiești, Pitești, Oradea, Baia Mare, Drobeta-Turnu Severin, Cluj-Napoca, București, Iași, Craiova, Slatina, Constanța, Bacău, Onești, Focșani, Miercurea Ciuc, Deva, Targoviste, Calafat, ş.a. dar și din străinătate: Austria, Armenia, Bosnia-Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Italia, Polonia, Republica Moldova, Serbia, Rusia, Slovacia si Slovenia.
La turneu va participa si Daniel Natea, judoka care a reprezentat Romania la JO de la Rio. Sportivul a fost descoperit si antrenat timp de 12 ani de catre Ionel Chioveanu, de la Clubul Sportiv Temerarul Sibiu.
Competiția se va desfășura după următorul program:
– Sâmbătă, 10 septembrie 2016, la Sala Transilvania Sibiu, în intervalul orar 9,00 – 17,00
– Duminică, 11 septembrie 2016, la Sala Transilvania Sibiu, în intervalul orar 9,00 -12,00
Deschiderea oficială va avea loc sâmbătă, 10 septembrie 2016, la ora 9,30, la Sala Transilvania.
Intrarea publicului este liberă.
Turneul Internațional de Judo „Cupa Temerarul” este un eveniment organizat de Clubul Sportiv Temerarul Sibiu, in parteneriat cu Directia Judeteana de Sport si Tineret Sibiu și cofinanțat de Primăria Sibiu, prin Agenda Sportivă 2016.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus