Sibiu Guitar Meeting va desfășura în perioada 13-22 iulie Reviewed by CD on . Sibiu Guitar Meeting, eveniment ajuns la cea de-a III-a ediție, se va transforma anul acesta într-un festival care se va desfășura în perioada 13-22 iulie. Even Sibiu Guitar Meeting, eveniment ajuns la cea de-a III-a ediție, se va transforma anul acesta într-un festival care se va desfășura în perioada 13-22 iulie. Even Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Sibiu Guitar Meeting va desfășura în perioada 13-22 iulie

Sibiu Guitar Meeting va desfășura în perioada 13-22 iulie

Sibiu Guitar Meeting va desfășura în perioada 13-22 iulie

Sibiu Guitar Meeting, eveniment ajuns la cea de-a III-a ediție, se va transforma anul acesta într-un festival care se va desfășura în perioada 13-22 iulie. Evenimentul va avea loc în spatii diferite, atât outdoor, cât și indoor: Piața Mare, Piața Mică, Piața Huet, terasa Faust (Piața Mică), Music Pub și Sala Thalia.

Programul include: ateliere artistice pentru copii și tineri, un master class de chitară rock cu Cezar Popescu, proiecții de filme, concerte stradale, concerte ale unor artiști renumiți precum: Mircea Vintilă și Vița de Vie (Adrian Despot și Cezar Popescu), dar și ale unor trupe rock de copii și tineri aflați la început de drum, în cadrul evenimentului „Generația Rock salută Generația Folk!”.

De asemenea, în cadrul festivalului vor avea loc și două producții culturale originale care îmbină teatrul cu muzica live. „Povestea chitarei I. De la Baroc la Rock” și „Povestea Chitarei II. Gânduri” vor avea loc la sala Thalia în zilele de 20 și 22 iulie cu participarea Teatrului BIS.

Vedeta festivalului rămâne concertul colectiv Sibiu Guitar Meeting care anul acesta va reuni peste 400 de muzicieni. Sâmbătă, 15 iulie, aceștia vor interpreta 14 piese, dintre care 9 vor fi piese rock sau folk românești. Evenimentul va avea loc în Piața Mică începând cu ora 19 și va fi prezentat de Dan Helciug.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus