„Sibiu senior – puterea minții și a trupului”, eveniment dedicat vârstnicilor Reviewed by CD on . Persoanele vârstnice sunt invitate să participe la mai multe competiții sportive de șah, remi, table și cros în cadrul celei de-a VI-a ediție a evenimentului „S Persoanele vârstnice sunt invitate să participe la mai multe competiții sportive de șah, remi, table și cros în cadrul celei de-a VI-a ediție a evenimentului „S Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»„Sibiu senior – puterea minții și a trupului”, eveniment dedicat vârstnicilor

„Sibiu senior – puterea minții și a trupului”, eveniment dedicat vârstnicilor

„Sibiu senior – puterea minții și a trupului”, eveniment dedicat vârstnicilor

Persoanele vârstnice sunt invitate să participe la mai multe competiții sportive de șah, remi, table și cros în cadrul celei de-a VI-a ediție a evenimentului „Sibiu senior – puterea minții și a trupului”.

În perioada 29-30 septembrie, pe strada Andrei Șaguna, nr.21, de la ora 10 se vor desfășura competițiile de șah, remi și table, masculin și feminin, iar în data de 1 octombrie, de la ora 11, în Parcul sub Arini va avea loc crosul pensionarilor.

Toți participanții vor primi un tricou si o diplomă de participare, iar câștigătorii vor primi diplome, cupe, medalii și premii în bani.

Evenimentul este organizat de Asociația Forumul Solidarității Sociale a Pensionarilor și cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Comunității 2018.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus