Sibiu: Spectatorii pot cumpăra bilete pentru Campionatul Mondial de Karate de la Sala Transilvania Reviewed by CD on . În acest weekend se desfășoară la Sibiu Campionatul Mondial de Karate Kyokushin, 400 de luptători urmând să participe la ediția din acest an. Cei care vor să îi În acest weekend se desfășoară la Sibiu Campionatul Mondial de Karate Kyokushin, 400 de luptători urmând să participe la ediția din acest an. Cei care vor să îi Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Sibiu: Spectatorii pot cumpăra bilete pentru Campionatul Mondial de Karate de la Sala Transilvania

Sibiu: Spectatorii pot cumpăra bilete pentru Campionatul Mondial de Karate de la Sala Transilvania

Sibiu: Spectatorii pot cumpăra bilete pentru Campionatul Mondial de Karate de la Sala Transilvania

În acest weekend se desfășoară la Sibiu Campionatul Mondial de Karate Kyokushin, 400 de luptători urmând să participe la ediția din acest an. Cei care vor să îi susțină pe sportivii români ori să îi vadă la luptă pe marii campioni ai lumii își pot achiziționa bilete pentru acest eveniment de la intrarea în Sala Transilvania, unde va avea loc competiția.

Mai lipsesc câteva zile până când Sibiul o să se transforme în capitala karate-ului mondial. În perioada 27-28 are loc la Sibiu ediția a cincea a Campionatului Mondial de Karate Kyoukushin, la ediția din acest an anunțându-și participarea 400 de sportivi din 40 de țări. Este vorba de juniori și adulți care s-au înscris la una dintre categoriile competiției, aceștia urmând să reprezinte 70 de echipe din 14 organizații internaționale.

Biletele, între 20 și 30 de lei, de la Sala Transilvania

Spectatorii care vor să participe la Campionatul de Karate de la Sibiu își vor putea cumpăra bilete direct de la intrarea în Sala Transilvania. Un bilet pentru o zi costă 20 de lei, iar un tichet de acces pentru două zile poate fi achiziționat cu suma de 30 de lei.

Programul competiției

Campionatul Mondial de Karate debutează sâmbătă, 27 mai. La ora 10:00 va avea loc ceremonia de deschidere, urmând ca până la ora 19:00 să se desfășpare meciurile de calificare la toate categoriile. O rundă durează 2 minute, iar în caz de egalitate luptătorii vor mai avea la dispoziție o rundă suplimentară. Duminică, în cea de-a doua zi a campionatului, programul începe de la ora 10:30, cu meciurile finale, care se desfășoară în runde de câte 3 minute. Festivitatea de premiere va avea loc în aceeași zi, la ora 18:00.

Kyokushin (Kyokushinkai) este un stil de karate de tip full-contact și knock-down fondat de Masutatsu Oyama. Este considerat a fi cel mai dur şi mai consistent stil de karate din lume, un sport care implică un antrenament dur, disciplină, o condiție fizică remarcabilă şi dorinţa permanentă de autodepăşire. Una dintre principalele dorințe ale Federației Internaționale de Karate este de a duce stilul Kyoukushin la Jocurile Olimpice.

Meciurile de pe cele trei tatamiuri vor putea fi urmărite şi live, online, pe www.ifkworldtournament2017.ro/live/. De asemenea, publicul este invitat să voteze în continuare primii opt favoriți din fiecare categorie, online, pe site-ul evenimentului: http://ifkworldtournament2017.ro/.

Campionatul Mondial de Karate Kyokushin este o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu și de Consiliul Județean Sibiu, organizată de Clubul Sportiv Hirsch din Sibiu, cu sprijinul: sponsorului principal: Auchan și a partenerilor de eveniment: Carrefour, Cona, Floradi, Carpatina, Restaurant New York, Culinarte și Transilvania Partners.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus