Sibiu: A XII-a ediție a Festivalului „Tarafuri și Fanfare” (9-10 septembrie) Reviewed by CD on . Muzeul ASTRA Sibiu împreună cu Asociația Culturală „Arhetipuri: datini, muzică, rost” și Mișcarea de Rezistență organizează în perioada 9-10 septembrie 2017 cea Muzeul ASTRA Sibiu împreună cu Asociația Culturală „Arhetipuri: datini, muzică, rost” și Mișcarea de Rezistență organizează în perioada 9-10 septembrie 2017 cea Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Sibiu: A XII-a ediție a Festivalului „Tarafuri și Fanfare” (9-10 septembrie)

Sibiu: A XII-a ediție a Festivalului „Tarafuri și Fanfare” (9-10 septembrie)

Sibiu: A XII-a ediție a Festivalului „Tarafuri și Fanfare” (9-10 septembrie)

Muzeul ASTRA Sibiu împreună cu Asociația Culturală „Arhetipuri: datini, muzică, rost” și Mișcarea de Rezistență organizează în perioada 9-10 septembrie 2017 cea de-a XII-a ediție a Festivalului Tarafuri și Fanfare. Peste 50 de muzicanți vor interpreta cântece de joc, de dragoste, de jale, hore, sârbe, doine și balade, cântece lirice și de lume.

Evenimentul se va desfășura la Muzeu în aer liber ASTRA și va avea și o componentă gastronomică, fiind organizate ateliere de gătit interactive în care bucătarii vor întâmpina vizitatorii cu povești și impresii despre mâncărurile de nuntă. Atelierele vor fi completate de muzică tradițională pentru a pune astfel în valoare repertoriul nupțial în prag de dispariție. Duminică, 9 septembrie, începând cu ora 17.30, muzicanții invitați vor susține Gala Festivalului Tarafuri și Fanfare.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus