Sibiul a găzduit conferința „Mobilitatea viitorului” Reviewed by CD on . Primăria Sibiu a găzduit marți, 17 aprilie, conferința "Mobilitatea viitorului", organizată de Camera Franceză de Comerț și Industrie în România. Conferința a f Primăria Sibiu a găzduit marți, 17 aprilie, conferința "Mobilitatea viitorului", organizată de Camera Franceză de Comerț și Industrie în România. Conferința a f Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Sibiul a găzduit conferința „Mobilitatea viitorului”

Sibiul a găzduit conferința „Mobilitatea viitorului”

Sibiul a găzduit conferința „Mobilitatea viitorului”

Primăria Sibiu a găzduit marți, 17 aprilie, conferința „Mobilitatea viitorului”, organizată de Camera Franceză de Comerț și Industrie în România. Conferința a fost deschisă de Președintele Camerei Franceze de Comerț, domnul Francois Coste. Primarul Astrid Fodor a prezentat în cadrul acesteia proiectele Sibiului pentru îmbunătățirea mobilității în oraș, dintre care amintim: modernizarea infrastructurii, înnoirea flotei de autobuze prin achiziția de vehicule EURO 6, electrice și hibride, crearea unor linii de transport „verzi” cu autobuze electrice, crearea unui culoar pentru bicicliști și pietoni pe malurile Cibinului și amenajarea unui centru de închirieri de biciclete în regim self-service.

La conferință au participat și domnul Patrick Moleins – președintele Clubului de Afaceri Francofon Sibiu, domul Ion Ciolacu – consulul onorific al Franței la Brașov, firme care furnizează produse, servicii sau consultanță în domeniul mobilității, precum și reprezentanți ai unor instituții publice din Sibiu și localitățile din jur.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus