Târg Naţional de Carte şi Revistă Religioasă la Sibiu Reviewed by CD on . Cea de-a XVIII-a ediţie a Târgului Naţional de Carte şi Revistă Religioasă se va desfășura în corpul B al Bibliotecii ASTRA în perioada 1-4 noiembrie. La evenim Cea de-a XVIII-a ediţie a Târgului Naţional de Carte şi Revistă Religioasă se va desfășura în corpul B al Bibliotecii ASTRA în perioada 1-4 noiembrie. La evenim Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Târg Naţional de Carte şi Revistă Religioasă la Sibiu

Târg Naţional de Carte şi Revistă Religioasă la Sibiu

Târg Naţional de Carte şi Revistă Religioasă la Sibiu

Cea de-a XVIII-a ediţie a Târgului Naţional de Carte şi Revistă Religioasă se va desfășura în corpul B al Bibliotecii ASTRA în perioada 1-4 noiembrie. La eveniment vor participa 18 edituri care vor lansa cele mai recente apariții editoriale din sfera cărţilor cu tematică religioasă.

Târgul poate fi vizitat zilnic între orele 10-20. În timpul zilei vor avea loc și diferite conferințe și dezbateri. Seara se va încheia cu o tombolă cu premii oferite vizitatorilor de către organizatori și editurile participante. Programul complet al evenimentului este disponibil pe: www.targdecartereligioasa.ro. Deschiderea oficială va avea loc joi, 1 noiembrie începând cu ora 13.

Târgul Naţional de Carte şi Revistă Religioasă este un eveniment organizat de Asociaţia Scriptus Sibiu și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2018.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus