Telemeaua de Sibiu are protecție națională Reviewed by CD on . Demersurile realizate de Instituția Prefectului – Județul Sibiu la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, pentru susținerea proiectului ,,Telemea de Sib Demersurile realizate de Instituția Prefectului – Județul Sibiu la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, pentru susținerea proiectului ,,Telemea de Sib Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Telemeaua de Sibiu are protecție națională

Telemeaua de Sibiu are protecție națională

Telemeaua de Sibiu are protecție națională

Demersurile realizate de Instituția Prefectului – Județul Sibiu la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, pentru susținerea proiectului ,,Telemea de Sibiu” – Indicație Geografică Protejată au avut succes. Produsul a primit protecție națională începând cu data de 7 iunie 2018. Telemeaua de Sibiu poate fi comercializată exclusiv de producătorii și procesatorii din județul Sibiu, potrivit legislației europene și naționale.
Proiectul realizat de Asociația Producătorilor de Telemea de Sibiu i-a fost înmânat ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea, în 20 noiembrie 2017, la sediul Instituției Prefectului – Județul Sibiu.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus