Tramvaiul Rășinari-Sibiu, inaugurat azi Reviewed by CD on . Vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu, Marcel Constantin Luca a participat astăzi la inaugurarea tramvaiului Rășinari -Sibiu. ”Tradiția tramvaiului nu moa Vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu, Marcel Constantin Luca a participat astăzi la inaugurarea tramvaiului Rășinari -Sibiu. ”Tradiția tramvaiului nu moa Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Tramvaiul Rășinari-Sibiu, inaugurat azi

Tramvaiul Rășinari-Sibiu, inaugurat azi

Tramvaiul Rășinari-Sibiu, inaugurat azi

Vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu, Marcel Constantin Luca a participat astăzi la inaugurarea tramvaiului Rășinari -Sibiu.

”Tradiția tramvaiului nu moare datorită acestor oameni inimoși de la Rășinari și poate o să se mai găsească soluții și o să mai fie în județul Sibiu și alte linii de tramvai. Rășinărenii s-au bucurat întotdeauna și au apreciat mijlocul acesta de transport. Pentru turiști și pentru cei care vin în Sibiu existența tramvaiului va fi un punct de atracție și de referință. Îi felicit pe toți cei care au făcut eforturi pentru a menține tramvaiul, le doresc ca mulți ani de acum încolo să reușească să țină tramvaiul pe linie și să se bucure cât mai multă lume de acest mijloc de transport”, a transmis vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu, Marcel Constantin Luca.

Tramvaiului Rășinari- Sibiu va circula în fiecare duminică la ora 12.30 și la ora 14. Din luna martie 2018 cei interesați se vor putea plimba cu tramvaiul atât sâmbăta cât și duminica.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus