Transportul public de persoane, în atenția polițiștilor sibieni Reviewed by CD on . În data de 4 decembrie a.c., în intervalul orar 6,00 — 10,00, la nivelul județului Sibiu a fost organizată și desfășurată o acțiune amplă având drept scop preve În data de 4 decembrie a.c., în intervalul orar 6,00 — 10,00, la nivelul județului Sibiu a fost organizată și desfășurată o acțiune amplă având drept scop preve Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Transportul public de persoane, în atenția polițiștilor sibieni

Transportul public de persoane, în atenția polițiștilor sibieni

Transportul public de persoane, în atenția polițiștilor sibieni

În data de 4 decembrie a.c., în intervalul orar 6,00 — 10,00, la nivelul județului Sibiu a fost organizată și desfășurată o acțiune amplă având drept scop prevenirea evenimentelor rutiere în care sunt implicate autovehiculele destinate transportului public de persoane.

Acțiunile s-au derulat în întregul județ, îndeosebi pe drumurile naționale tranzitate de curse regulate de transport public de persoane.

Cu această ocazie, au fost testați alcoolscopic 97 de conducători auto. În jurul orei 7,00, pe DN 1, zona Veștem, polițiștii au identificat un șofer care, la testarea cu aparatul etilotest, a prezentat rezultatul de 0,18 mg/l alcool pur în aerul expirat, aceasta în condițiile în care conducea un autobuz în care se aflau peste 20 de persoane. Conducătorul auto, sibian în vârstă de 48 de ani, a fost sancționat contravențional cu amendă și suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice timp de 90 de zile.

Pentru nerespectarea timpilor de repaus au fost sancționați trei conducători auto, alți șase fiind depistați în trafic la volanul unor microbuze sau autobuze care prezentau defecțiuni tehnice. Pe lângă amenda aplicată conducătorilor auto, polițiștii au reținut și certificatele de înmatriculare ale celor șase autovehicule până la remedierea defecțiunilor constatate.

Pentru alte abateri au fost sancționați alți 16 conducători auto care fie foloseau telefoanele mobile în timp ce conduceau, fie nu au avut asupra lor documentele impuse.

În total, au fost aplicate 26 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 4.000 de lei.

Acțiunile de impunere a respectării normelor rutiere și de creștere a gradului de siguranță în trafic vor continua.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus