Urmărit internațional de autoritățile din Grecia, identificat de polițiștii sibieni Reviewed by CD on . Un bărbat în vârstă de 23 de ani, domiciliat în comuna Poplaca, pe numele căruia autoritățile din Grecia au emis un mandat european de arestare pentru comiterea Un bărbat în vârstă de 23 de ani, domiciliat în comuna Poplaca, pe numele căruia autoritățile din Grecia au emis un mandat european de arestare pentru comiterea Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Urmărit internațional de autoritățile din Grecia, identificat de polițiștii sibieni

Urmărit internațional de autoritățile din Grecia, identificat de polițiștii sibieni

Urmărit internațional de autoritățile din Grecia, identificat de polițiștii sibieni

Un bărbat în vârstă de 23 de ani, domiciliat în comuna Poplaca, pe numele căruia autoritățile din Grecia au emis un mandat european de arestare pentru comiterea mai multor infracțiuni de furt, a fost depistat de polițiștii Posturilor de Poliție Poplaca și Șelimbăr.

În dimineața acestei zile, în baza datelor și informațiilor obținute, polițiști din cadrul Posturilor de Poliție Poplaca și Șelimbăr au depistat un bărbat de 23 de ani, care era urmărit internațional.

Pe numele celui în cauză, autoritățile judiciare din Grecia au emis la data de 22.02.2017 un mandat european de arestare, fiind cercetat alături de alte persoane pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de furt.

Cazul a fost preluat de către polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu, iar bărbatul urmează a fi prezentat Pachetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia și ulterior, Curții de Apel Alba Iulia, în vederea luării măsurilor legale.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus