Zilele Culturii Ortodoxe la Mediaș (ediția a II-a) Reviewed by CD on . Protopopiatul Ortodox Român Mediaş şi Asociaţia Culturală ”Mediaşul nostru”, în parteneriat cu Primăria Municipiului Mediaş organizează, în zilele de 28-29 octo Protopopiatul Ortodox Român Mediaş şi Asociaţia Culturală ”Mediaşul nostru”, în parteneriat cu Primăria Municipiului Mediaş organizează, în zilele de 28-29 octo Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Zilele Culturii Ortodoxe la Mediaș (ediția a II-a)

Zilele Culturii Ortodoxe la Mediaș (ediția a II-a)

Zilele Culturii Ortodoxe la Mediaș (ediția a II-a)

Protopopiatul Ortodox Român Mediaş şi Asociaţia Culturală ”Mediaşul nostru”, în parteneriat cu Primăria Municipiului Mediaş organizează, în zilele de 28-29 octombrie 2017, Zilele Culturii Ortodoxe. Evenimentul se bucură, şi de această dată, de binecuvântarea Mitropolitului Ardealului, IPS Dr. Laurenţiu Streza.

Programul manifestării include:

Sâmbătă, 28 octombrie, de la ora 16:

– Momente artistice susținute de grupuri de copii din parohiile ortodoxe Mediaş-Cimitir, Micăsasa şi Seica Mare, dar şi un grup de persoane cu dizabilităţi de la Centrul de Integrare prin Terapie Ocupaţională Dumbrăveni.

Duminică, 29 octombrie, de la ora 15:

– Conferința ”Cultura mărturisirii și mărturisirea prin cultură”, susţinută de preot lector doctor Emanuel Pavel Tăvală, consilier cultural la Mitropolia Ardealului

– Concerte:

– Corala ”Gheorghe Șoima” a Protopopiatului Ortodox Român Mediaş

– Corul Catedralei Ortodoxe Române Mediaş.

– Momente artistice: Grup de copii din parohia Valea Viilor

– Piese de teatru (comedii) – Trupa de Teatru Nescris ”Constantin Iugan” din comuna Şanţ (jud. Bistriţa Năsăud)

În ambele zile ale manifestării, în foaierul Sălii Traube va fi deschisă o expoziţie de obiecte bisericeşti unicat, create de copiii şi tinerii din Parohia Ortodoxă Slimnic.

Spectacolele se vor desfășura la Sala Traube, iar intrarea este LIBERĂ.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus