Zilele Recoltei la Sibiu Reviewed by CD on . În perioada 28-30 septembrie sibienii sunte invitați la Zilele Recoltei. Evenimentul se va desfășura la Piața Obor și reunește producători de legume și fructe, În perioada 28-30 septembrie sibienii sunte invitați la Zilele Recoltei. Evenimentul se va desfășura la Piața Obor și reunește producători de legume și fructe, Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Zilele Recoltei la Sibiu

Zilele Recoltei la Sibiu

Zilele Recoltei la Sibiu

În perioada 28-30 septembrie sibienii sunte invitați la Zilele Recoltei. Evenimentul se va desfășura la Piața Obor și reunește producători de legume și fructe, viticultori, apicultori, producători și agricultori în general.

Publicul va avea ocazia să deguste și să cumpere fructe, legume, plăcinte și prăjituri de casă, siropuri de fructe, produse de carmangerie, produse de panificație și patiserie, dar și lactate, brânzeturi și produse apicole.
În completarea evenimentului, timp de trei zile, vor avea loc spectacole și concerte de muzică populară cu: Ansamblul Folcloric „Comorile Arpașului”, Ansamblul Folcloric „Cibinul”, Școala de Dans „Ioan Macrea”, Ansamblul Folcloric Profesionist „Cindrelul- Junii Sibiului”, Școala de Dans „Ioan Macrea”, Ansamblul Folcloric „Ceata Junilor”, Orchestra de Tineret „Cindrelul – Junii Sibiului”, Grupul Vocal „Doruri Sibiene”, Adrian Neamțu, Alina Bica, Nelu Albu, Robert Tarnaveanu, Camelia Cosma Stoiță, Răzvan Năstăsescu, Traian Stoiță, Aurel Tămaș, Izabela Tomița, Sînziana Ștefan, Geanina Gavrilă și Dinu Iancu Sălăjanu. Spectacolul va fi prezentat de Traian Stoiță.

„Zilele Recoltei” este un eveniment organizat de Asociația Administratorilor de Piețe din România și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2018.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus