Ziua Europeană a Siguranței pe Internet, marcată în Mediaș Reviewed by CD on . Astăzi, la Biblioteca Municipală „St.L.Roth” Mediaş s-a desfăşurat proiectul cultural, educativ şi social "Ziua Europeană a Siguranţei pe Internet", avându-i ca Astăzi, la Biblioteca Municipală „St.L.Roth” Mediaş s-a desfăşurat proiectul cultural, educativ şi social "Ziua Europeană a Siguranţei pe Internet", avându-i ca Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Ziua Europeană a Siguranței pe Internet, marcată în Mediaș

Ziua Europeană a Siguranței pe Internet, marcată în Mediaș

Ziua Europeană a Siguranței pe Internet, marcată în Mediaș

Astăzi, la Biblioteca Municipală „St.L.Roth” Mediaş s-a desfăşurat proiectul cultural, educativ şi social „Ziua Europeană a Siguranţei pe Internet”, avându-i ca invitaţi pe elevii Liceului Teoretic „St.L.Roth” Mediaş, clasele a IX-a şi a X-a Filologie, îndrumaţi de prof. Dana Aparaschiţei şi prof. Ion Mihai Ionescu.

Agentul şef adjunct Moraru Adrian de la Biroului Ordine Publică, Compartiment Proximitate, le-a vorbit tinerilor invitaţi la eveniment, despre măsuri de siguranţă în ceea ce priveşte Internetul şi riscurile pe care le presupune expunerea pe reţelele de socializare, pentru a nu cădea victime abuzurilor şi infractorilor.

 

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus