Ziua Recoltei la Sibiu (sâmbătă, 21 octombrie) Reviewed by CD on . Sâmbătă, 21 octombrie, producătorii locali din Piața Transilvania vor sărbători Ziua Recoltei, alături de sibienii care vor veni la cumpărături între orele 7-14 Sâmbătă, 21 octombrie, producătorii locali din Piața Transilvania vor sărbători Ziua Recoltei, alături de sibienii care vor veni la cumpărături între orele 7-14 Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Ziua Recoltei la Sibiu (sâmbătă, 21 octombrie)

Ziua Recoltei la Sibiu (sâmbătă, 21 octombrie)

Ziua Recoltei la Sibiu (sâmbătă, 21 octombrie)

Sâmbătă, 21 octombrie, producătorii locali din Piața Transilvania vor sărbători Ziua Recoltei, alături de sibienii care vor veni la cumpărături între orele 7-14.
Tarabele vor fi împodobite, iar vânzătorii vor veni îmbrăcați în costum popular, în semn de mulțumire pentru recolta bogată și de apreciere pentru sibienii care aleg în fiecare sfârșit de săptămână să cumpere produse de la ei.

De Ziua Recoltei, Consiliul Județean Sibiu va testa o activitate nouă, cu rol educativ, intitulată Piața Copiilor. Între orele 10-12, în zona Insulei de Promovare a Tradițiilor, se vor organiza ateliere, concursuri de slogane pentru promovarea produselor locale, dar și programe artistice, cu implicarea copiilor. Pentru ca produsele autohtone și tradițiile culinare locale să aibă un viitor, e nevoie ca ele să fie apreciate de copii, atât în calitate de consumatori, cât și în calitate de producători. Totodată, va avea loc lansarea cărții „Sănătatea ca la carte”, ce promovează alimentația sănătoasă în rândul școlarilor. Cartea va fi oferită gratuit copiilor prezenți.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus