Acțiune pentru depistarea vitezomanilor, derulată în județul Sibiu Reviewed by CD on . La nivelul Judeţului Sibiu, în primul semestrul  al anului 2020, viteza excesivă sau neadaptată se menține pe primul loc în topul ”negru” al cauzelor gener La nivelul Judeţului Sibiu, în primul semestrul  al anului 2020, viteza excesivă sau neadaptată se menține pe primul loc în topul ”negru” al cauzelor gener Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Acțiune pentru depistarea vitezomanilor, derulată în județul Sibiu

Acțiune pentru depistarea vitezomanilor, derulată în județul Sibiu

Acțiune pentru depistarea vitezomanilor, derulată în județul Sibiu

La nivelul Judeţului Sibiu, în primul semestrul  al anului 2020, viteza excesivă sau neadaptată se menține pe primul loc în topul ”negru” al cauzelor generatoare de  accidente rutiere soldate cu consecințe grave, după ce a condus la producerea a 30 de accidente rutiere soldate cu decesul a 5 persoane, rănirea gravă a 14 persoane și  rănirea ușoară a altor 31 de persoane.

În acest context, în seara zilei de 8 iulie a.c., polițiștii Biroului Rutier Sibiu au organizat o acțiune fulger pe linia depistării conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză, în municipiul Sibiu, pe Șoseaua Alba Iulia.

În cele 90 de minute în care s-a folosit aparatul de măsurare și înregistrare a vitezei de deplasare a autovehiculelor pe sectorul de drum menționat, polițiștii rutieri au identificat și sancționat 21 de șoferi care circulau cu viteză peste limita legală.

Mai mult decât atât, patru dintre vitezomani au fost amendați cu suma de 2.900 de lei fiecare și s-au ales și cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile după ce au fost depistați circulând cu viteza de 102, 105, 106, respectiv 131 km/h într-o zonă în care limita maximă de viteză  admisă este de 50 km/h.

Acțiunile polițiștilor sibieni vor continua, scopul principal al activităţilor fiind prevenirea victimizării cetăţenilor prin accidente rutiere și creșterea gradului de siguranță în trafic.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus