Acțiuni de verificare a transportului rutier în județul Sibiu Reviewed by CD on . În ultimele 24 de ore,  polițiști din cadrul Serviciului Rutier Sibiu în colaborare cu inspectori din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul Transportu În ultimele 24 de ore,  polițiști din cadrul Serviciului Rutier Sibiu în colaborare cu inspectori din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul Transportu Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Acțiuni de verificare a transportului rutier în județul Sibiu

Acțiuni de verificare a transportului rutier în județul Sibiu

Acțiuni de verificare a transportului rutier în județul Sibiu

În ultimele 24 de ore,  polițiști din cadrul Serviciului Rutier Sibiu în colaborare cu inspectori din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul Transportului Rutier, au desfășurat acțiuni pe raza întregului judeţ pentru verificarea legalității efectuării transportului de marfă și persoane.

Acțiunea a vizat, totodată, verificarea modului în care sunt respectate măsurile de protecție stabilite prin Legea nr. 55/2020 pe timpul efectuării transportului de persoane.

Totodată, acţiunile sunt desfăşurate pentru prevenirea accidentelor de circulație, siguranţa rutieră reprezentând o prioritate a activităţii poliţiştilor sibieni. 

Astfel de acțiuni sunt vor fi desfășurate zilnic şi în perioada următoare.

În urma abaterilor constatate organele de control au aplicat 52 de sancţiuni contravenţionale, din care 38 sancţiuni conform Legii nr. 55/2020,  în valoare totală de peste 13.000  de lei.

Totodată, poliţiştii au constatat o infracțiune la regimul rutier, au reţinut 10 permise de conducere şi au retras 2 certificate de înmatriculare.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus