Ambulatoriul Spitalului TBC Sibiu va fi reabilitat cu fonduri europene Reviewed by CD on . La scurt timp după semnarea contractului de proiectare pentru reabilitarea termică a trei clădiri din Spitalul Județean, Consiliul Județean Sibiu a semnat viner La scurt timp după semnarea contractului de proiectare pentru reabilitarea termică a trei clădiri din Spitalul Județean, Consiliul Județean Sibiu a semnat viner Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Ambulatoriul Spitalului TBC Sibiu va fi reabilitat cu fonduri europene

Ambulatoriul Spitalului TBC Sibiu va fi reabilitat cu fonduri europene

Ambulatoriul Spitalului TBC Sibiu va fi reabilitat cu fonduri europene

La scurt timp după semnarea contractului de proiectare pentru reabilitarea termică a trei clădiri din Spitalul Județean, Consiliul Județean Sibiu a semnat vineri, 15 februarie 2019, contractul de servicii de proiectare și asistență tehnică pentru reabilitarea termică a clădirii dispensarului din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie.

Contractul a fost încheiat cu societatea STUDIO ART CONSTRUCT SRL din București, iar valoarea lui este de 66.784 lei fără TVA. Termenul de finalizare a proiectului tehnic este de 60 de zile de la primirea ordinului de începere a lucrărilor.

Consiliul Județean Sibiu va realiza reabilitarea clădirii Dispensarului cu fondurile europene atrase prin Programul Operațional Regional 2014-2020. Tot cu fonduri europene urmează să fie reabilitate termic alte două clădiri din cadrul Spitalului TBC: Pavilionul Administrativ și Pavilionul II.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus