Bărbat reţinut pentru încălcarea ordinului de protecţie Reviewed by CD on . La data de 3 aprilie, poliţiştii din Mediaş au reţinut pentru 24 de ore un bărbat pentru încălcarea ordinului provizoriu de protecţie emis de către Poliţia Muni La data de 3 aprilie, poliţiştii din Mediaş au reţinut pentru 24 de ore un bărbat pentru încălcarea ordinului provizoriu de protecţie emis de către Poliţia Muni Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bărbat reţinut pentru încălcarea ordinului de protecţie

Bărbat reţinut pentru încălcarea ordinului de protecţie

Bărbat reţinut pentru încălcarea ordinului de protecţie

La data de 3 aprilie, poliţiştii din Mediaş au reţinut pentru 24 de ore un bărbat pentru încălcarea ordinului provizoriu de protecţie emis de către Poliţia Municipiului Mediaş la data de 28.03.2021.

În fapt, la data de 02.04.2021, în jurul orei 2250, un bărbat din Mediaş a sesizat prin 112 Poliţia Municipiului Mediaş cu privire la faptul că fiul său, în vârstă de 23 de ani, ar fi încălcat ordinul de protecţie emis împotriva sa cu câteva zile în urmă.

La faţa locului, poliţiştii nu l-au mai găsit pe tânăr însă, la scurt timp, l-au depistat în municipiu şi l-au condus la sediul Poliţiei.

În urma audierii acestuia, poliţiştii au stabilit că tânărul, contrar ordinului de protecţie provizoriu emis împotriva sa, s-ar fi deplasat la domiciliul tatălui său, unde i-ar fi spart cu o piatră un geam lateral al autoturismului, iar din interior i-ar fi sustras certificatul de înmatriculare şi asigurarea acestuia.

Faţă de bărbat s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sibiu, iar la data de 4 aprilie a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaş care a dispus faţă de acesta măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Poliţiştii din Mediaş continuă cercetările şi monitorizează situaţia.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus