Bursa locurilor de muncă în Avrig Reviewed by CD on . Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu, în parteneriat cu Primăria Oraşului Avrig, organizează, joi, 14.10.2021, ora 10.00, "Bursa locurilor de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu, în parteneriat cu Primăria Oraşului Avrig, organizează, joi, 14.10.2021, ora 10.00, "Bursa locurilor de Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bursa locurilor de muncă în Avrig

Bursa locurilor de muncă în Avrig

Bursa locurilor de muncă în Avrig

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu, în parteneriat cu Primăria Oraşului Avrig, organizează, joi, 14.10.2021, ora 10.00, „Bursa locurilor de muncă”.

Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau a persoanelor care doresc schimbarea locului de muncă actual prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condiţiile unei concurenţe loiale şi transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea în timpul cel mai scurt.

Angajatorii care vor participa la „Bursa locurilor de muncă” vor avea prilejul să-şi recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă.

Până la această dată şi-au anunţat participarea 8 angajatori care oferă 163 locuri de muncă.

Bursa locurilor de muncă se va desfăşura la Sala Pavilion, din oraşul Avrig, cu respectarea măsurilor de protecţie sanitară valabile la data desfăşurării evenimentului.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus