Consiliul Județean Sibiu sărbătorește Ziua Europei Reviewed by CD on . Joi, 9 mai, sibienii se pot bucura de ”Muzica Europei” în cadrul unui concert aniversar oferit de orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu, la Sala Thalia, începând Joi, 9 mai, sibienii se pot bucura de ”Muzica Europei” în cadrul unui concert aniversar oferit de orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu, la Sala Thalia, începând Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Consiliul Județean Sibiu sărbătorește Ziua Europei

Consiliul Județean Sibiu sărbătorește Ziua Europei

Consiliul Județean Sibiu sărbătorește Ziua Europei

Joi, 9 mai, sibienii se pot bucura de ”Muzica Europei” în cadrul unui concert aniversar oferit de orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu, la Sala Thalia, începând cu ORA 19.

Și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale ”Cindrelul Junii” Sibiu au pregătit un spectacolul excepțional pe care membrii Ansamblului Folcloric Profesionist „Cindrelul-Junii Sibiu” îl vor prezenta de la ORA 20 în Piața Mare, în cadrul Sibiu Summit Celebration.

De asemenea, Complexul Național Muzeal ASTRA marchează Ziua Europei prin evenimentul „Europa rurală” organizat în perioada 9-12 mai, iar Biblioteca Județeană ASTRA a pregătit expoziția tematică „Europa: trecut, prezent și viitor”, care poate fi vizionată între 8 și 15 mai.

Nu în ultimul rând, producători locali de la Piața volantă Transilvania sunt prezenți pe strada Cetății la ”Sibiu Summit of Taste” în perioada 8-12 mai, între ORELE 8 – 23.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus