Cursuri de dans pentru seniorii sibieni Reviewed by CD on . Seniorii sibieni, cu vârsta de peste 50 de ani, sunt așteptați și în acest an la cursuri de dans gratuite, un proiect cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda C Seniorii sibieni, cu vârsta de peste 50 de ani, sunt așteptați și în acest an la cursuri de dans gratuite, un proiect cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda C Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Cursuri de dans pentru seniorii sibieni

Cursuri de dans pentru seniorii sibieni

Cursuri de dans pentru seniorii sibieni
Seniorii sibieni, cu vârsta de peste 50 de ani, sunt așteptați și în acest an la cursuri de dans gratuite, un proiect cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Comunității. Cea de-a VI-a ediție a evenimentului „Dansul nu are vârstă” se va desfășura începând cu data de 4 iulie, timp de 6 luni, iar cursurile vor avea loc săptămânal, în fiecare joi, între orele 10.30 – 11.30, în sala Aerobic a RActiv Sports Center, Bulevardul Victoriei nr. 42.
Pasionații de dans, precum și doritorii de mișcare și socializare vor avea ocazia să învețe vals lent, tango european și argentinian, vals vienez, rock`n roll, salsa, bachata și cha-cha-cha.
Cei interesați pot obține mai multe informații la numărul de telefon de pe afiș.
Proiectul „Dansul nu are vârstă” este implementat de Club CS Fantasy Dance.
Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus