Depistat sub influența drogurilor la volan Reviewed by CD on . La data de 9 aprilie a.c., în jurul orei 23,30, în comuna Biertan, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Dumbrăveni au oprit pentru control un autoturism cond La data de 9 aprilie a.c., în jurul orei 23,30, în comuna Biertan, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Dumbrăveni au oprit pentru control un autoturism cond Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Depistat sub influența drogurilor la volan

Depistat sub influența drogurilor la volan

Depistat sub influența drogurilor la volan

La data de 9 aprilie a.c., în jurul orei 23,30, în comuna Biertan, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Dumbrăveni au oprit pentru control un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 20 de ani.

Testarea șoferului cu aparatul DRUGTEST a rezultat pozitiv la substanța THC-5 Cannabis, tânărul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii prezenței substanței psihoactive în organism.

În cauză, s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus