Donații pentru Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu Reviewed by CD on . Două ecografe moderne şi o Dacia Dokkker, în valoare totală de aproape 170.000 lei, donate Spitalului Judeţean de către Asociaţia Împreună pentru Sănătate La fi Două ecografe moderne şi o Dacia Dokkker, în valoare totală de aproape 170.000 lei, donate Spitalului Judeţean de către Asociaţia Împreună pentru Sănătate La fi Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Donații pentru Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu

Donații pentru Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu

Donații pentru Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu

Două ecografe moderne şi o Dacia Dokkker, în valoare totală de aproape 170.000 lei, donate Spitalului Judeţean de către Asociaţia Împreună pentru Sănătate

La finalul lui 2021, Asociaţia „Împreună pentru Sănătate” a donat Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu două ecografe portabile moderne şi performante şi o Dacia Dokker în valoare totală de aproape 170.000 lei.

Cele două ecografe portabile marca Philips au o valoare totală de 120.000 lei şi au fost repartizate Secţiilor de Medicină Internă respectiv secţiei Obstetrică-Ginecologie. Automobilul Dacia Dokker are o valoare de aproape 50.000 lei şi va fi utilizat pentru diferite activităţi administrative şi de transport materiale în cadrul spitalului.

Sumele necesare achiziţionării echipamentelor au provenit din mai multe sponsorizări atrase de asociaţie.

Astfel, suma necesară achiziţionării unuia dintre cele două ecografe portabile (60.000 lei) a fost asigurată integral de către Marquardt SCS. Restul banilor necesari pentru cel de-al doilea ecograf şi pentru automobil au provenit din sponsorizări de la mai multe companii: Albis, Wenglor, Bilstein, Expertarom, Kovostroj, Sigemo, Hultafors, Scandia.

„Mulţumim sponsorilor care au asigurat fondurile necesare achiziţionării automobilului şi echipamentelor donate spitalului judeţean de către Asociaţia „Împreună Pentru Sănătate”, care îşi propune să contribuie prin donaţii la dezvoltarea serviciilor medicale acordate populaţiei. Este doar un prim pas pe care îl facem, urmează şi alte donaţii care vor completa investiţiile realizate de autorităţile judeţene, astfel încât Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă să-şi continue procesul de modernizare din ultimii ani. Suntem convinşi că vom avea alături de noi comunitatea sibiană”, a declarat Ec. Cornel Benchea, preşedintele Asociaţiei Împreună pentru Sănătate.

„Dotarea unui spital cu echipamente este un proces continuu, deoarece trebuie să ţinem mereu pasul cu dezvoltarea tehnologică care facilitează derularea actului medical. Tocmai de aceea orice resursă, orice sprijin are o importanţă deosebită şi mulţumesc pe această cale Asociaţiei „Împreună pentru Sănătate”,pentru donaţie precum şi sponsorilor care au asigurat fondurile. Sunt convins că, la fel ca şi până acum, vom avea alături întreaga comunitate iar mediul de afaceri va rămâne acelaşi partener de încredere care va contribui în continuare la creşterea calităţii actului medical”, a declarat Dr. Daniel Chelcea, managerul SCJU Sibiu.

Asociaţia „Împreună pentru Sănătate” a fost înfiinţată în anul 2021 şi are drept scop atragerea de fonduri băneşti şi bunuri materiale în vederea susţinerii activităţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, pentru îmbunătăţirea şi facilitarea procesului de dezvoltare a serviciilor medicale acordate populaţiei.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus