Elevii hunedoreni chiulesc pe rupte Reviewed by CD on . [caption id="attachment_1435" align="alignleft" width="300" caption="Elevii nu prea mai vor la scoala"][/caption] Cu toate măsurile drastice luate de către cond [caption id="attachment_1435" align="alignleft" width="300" caption="Elevii nu prea mai vor la scoala"][/caption] Cu toate măsurile drastice luate de către cond Rating:
Ești aici: Acasă » Educație»Elevii hunedoreni chiulesc pe rupte

Elevii hunedoreni chiulesc pe rupte

Elevii hunedoreni chiulesc pe rupte

Elevii nu prea mai vor la scoala

Cu toate măsurile drastice luate de către conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Hunedoara împotriva chiulului de la orele de curs, elevii lipsesc în continuare masiv de la şcoală. În doar 15 zile, aceştia au strâns peste 100.000 de absenţe la nivelul judeţului.

Deşi închiderea porţilor unităţilor de învăţământ – începând cu ora 8 şi până la finele cursurilor – pare o măsură greu de combătut, iată că elevii reuşesc în continuare să tragă chiulul de la ore. Monitorizarea virtuală a absenţelor arată că în judeţul Hunedoara, între 15 şi 30 septembrie, s-au înregistrat nu mai puţin de 127.500 de absenţe. Iar asta, doar în rândul elevilor de gimnaziu şi liceu, fără să fie luaţi în calcul cei din clasele primare. Se pare ca cel mai mult lipsesc elevii de liceu. Aceştia vor fi căutaţi prin barurile şi restaurantele din zona şcolilor, de către echipe mixte formate din jandarmi şi poliţişti.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus