Expoziție de fotografie și documente organizată în Sibiu Reviewed by CD on . Începând de azi, 21 noiembrie, timp de două săptămâni, sala expozițională a Primăriei Sibiu găzduiește expoziția de fotografie și documente „Muzeul Asociațiunii Începând de azi, 21 noiembrie, timp de două săptămâni, sala expozițională a Primăriei Sibiu găzduiește expoziția de fotografie și documente „Muzeul Asociațiunii Rating: 0
Ești aici: Acasă » Cultură»Expoziție de fotografie și documente organizată în Sibiu

Expoziție de fotografie și documente organizată în Sibiu

Expoziție de fotografie și documente organizată în Sibiu
Începând de azi, 21 noiembrie, timp de două săptămâni, sala expozițională a Primăriei Sibiu găzduiește expoziția de fotografie și documente „Muzeul Asociațiunii – Rădăcinile admirării satului românesc” .
Publicul este invitat să descopere prin intermediul fotografiilor, al documentelor și al textelor explicative, primul muzeu național al românilor din Transilvania – Muzeul istoric și etnografic al Asociațiunii, inaugurat în august 1905.
Proiectul cu același nume, cuprinde și un volum tipărit care conține informații despre constituirea muzeului, modul de formare a colecțiilor, personalitățile implicate în acest important demers și importanța sa pentru viața culturală a cetății. Volumul „Muzeul Asociațiunii – Rădăcinile admirării satului românesc” este realizat de Pr. Prof. univ. dr. Constantin Necula și dr. Sorana Maier.
Expoziția poate fi vizitată în timpul programului de lucru al Centrului din incinta Primăriei Sibiu din Piața Mare, de luni până vineri, în intervalul orar 9.00 – 17.00, iar sâmbăta și duminica între orele 9.00-13.00.
Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus