„Noaptea Muzeelor” la Mediaș Reviewed by CD on . Muzeul Municipal Mediaş sărbătoreşte în această perioadă un eveniment deosebit care marchează ,, Ziua Internaţională a Muzeelor", stabilită întotdeauna pe data Muzeul Municipal Mediaş sărbătoreşte în această perioadă un eveniment deosebit care marchează ,, Ziua Internaţională a Muzeelor", stabilită întotdeauna pe data Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»„Noaptea Muzeelor” la Mediaș

„Noaptea Muzeelor” la Mediaș

„Noaptea Muzeelor” la Mediaș

Muzeul Municipal Mediaş sărbătoreşte în această perioadă un eveniment deosebit care marchează ,, Ziua Internaţională a Muzeelor”, stabilită întotdeauna pe data de 18 mai. Pentru a doua oară instituţia noastră va adera la pandantul nocturn al acestei Zile speciale, şi anume la Noaptea Europeană a Muzeelor. Acest tip de manifestare se află deja la cea de-a 10-a ediţie, fiind iniţiat de către Minsterul Culturii şi Comunicării din Franţa şi se bucură la ora actuală de o susţinere deosebită din partea Consiliului Europei, UNESCO şi Consiliului Internaţional al Muzeelor (ICOM).
Ne revine deosebita plăcere să aducem la cunoştinţa publicului faptul că şi în acest an Muzeul Municipal Mediaş se alătură celor peste 3.000 de muzee europene care vor organiza la sediile lor Noaptea Muzeelor. Instituţia noastră va marca evenimentul printr-un program special, în cadrul căruia invitat special este Orchestra de Cameră a Filarmonicii de Stat Sibiu.

Programul Muzeului Municipal Mediaş pentru evenimentul Noaptea Muzeelor:

Concert susţinut de Orchestra de Cameră a Filarmonicii de Stat Sibiu – ora 19:30;
Oferta expoziţională: – Istorie – Arheologie;

– Ocupatii traditionale şi port popular pe Valea Târnavelor;
– Tehnica de ieri – expoziţie interactivă;
– Copilăria de altădată (expoziţie de jucării şi accesorii pentru copii);
– Pro Natura – vieţuitoare zburătoare;
– Gabriela Auer – expoziţie de artă;
– Colecţia Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor, filiala Medias
PROGRAM DE VIZITARE: Sâmbătă, 17 mai 2014, orele 14:00 – 00:00.
Accesul este gratuit.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus