„Piaţa la birou” ajunge vineri la APM Sibiu Reviewed by CD on . Proiectul "Piaţa la birou", iniţiat de Consiliul Judeţean Sibiu, se va desfăşura vineri, 17 martie 2023, la Agenţia pentru Protecţia Mediului Sibiu, în interval Proiectul "Piaţa la birou", iniţiat de Consiliul Judeţean Sibiu, se va desfăşura vineri, 17 martie 2023, la Agenţia pentru Protecţia Mediului Sibiu, în interval Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»„Piaţa la birou” ajunge vineri la APM Sibiu

„Piaţa la birou” ajunge vineri la APM Sibiu

„Piaţa la birou” ajunge vineri la APM Sibiu

Proiectul „Piaţa la birou”, iniţiat de Consiliul Judeţean Sibiu, se va desfăşura vineri, 17 martie 2023, la Agenţia pentru Protecţia Mediului Sibiu, în intervalul orar 9 – 13, accesul publicului în curtea instituţiei fiind liber.

Sibienii care locuiesc în zona Hipodrom sunt aşteptaţi să se aprovizioneze cu produse cultivate şi pregătite în localităţile din împrejurimi.

La prima ediţie organizată la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului, str. Hipodromului nr. 2 A, vor participa 12 producători locali din Piaţa Volantă Transilvania, care vor veni cu produse de patiserie/panificaţie (Apoldu de Jos, Sebeş, jud. Alba, Sibiu – In Pane Veritas), cu lactate (Tilişca), cu produse de carmangerie (Sibiu), cu legume şi fructe (Nou, Veştem şi Miercurea Sibiului), cu conserve şi dulceţuri (Mohu şi Sadu), cu produse apicole (Galeş) şi cu flori (Şelimbăr).

Până în prezent, au avut loc trei ediţii ale proiectului „Piaţa la birou”, în curtea Consiliului Judeţean Sibiu (în 24 februarie, 3 şi 10 martie), iniţiativa administraţiei judeţene bucurându-se de un interes crescut din partea sibienilor care domiciliază sau lucrează în zona centrală a Municipiului Sibiu.

Următoarea „Piaţă la birou” de la Consiliul Judeţean Sibiu este programată pentru vineri, 7 aprilie 2023, orele 9 -13.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus