Piste de biciclete pe maul Cibinului Reviewed by CD on . Încă un pas în amenajarea pistelor de biciclete pe malurile Cibinului și în modernizarea străzii Calea Dumbrăvii după ce aceste două proiecte depuse de Primăria Încă un pas în amenajarea pistelor de biciclete pe malurile Cibinului și în modernizarea străzii Calea Dumbrăvii după ce aceste două proiecte depuse de Primăria Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Piste de biciclete pe maul Cibinului

Piste de biciclete pe maul Cibinului

Piste de biciclete pe maul Cibinului

Încă un pas în amenajarea pistelor de biciclete pe malurile Cibinului și în modernizarea străzii Calea Dumbrăvii după ce aceste două proiecte depuse de Primăria Sibiu au trecut de etapa de evaluare și au intrat în etapa de precontractare, fiind declarate eligibile pentru acordarea finanțării din fonduri europene:

Traseul pentru bicicliști de-a lungul râului Cibin este un proiect în valoare de 56,46 milioane de lei care presupune amenajarea unui traseu pentru biciclete în lungime totală de peste 3,6 km pe malurile Cibinului, de la strada Maramureșului până în cartierul Gușterița, în zona podului autostrăzii. Pe traseu vor fi amenajate și pasarele pentru traversarea de pe un mal pe celălalt, precum și rețeaua de iluminat public eco, o parte din acești stâlpi urmând să fie dotați și cu hotspot-uri pentru Wi-Fi. De asemenea, vor fi realizate și câteva spații de odihnă unde se va amplasa mobilier urban (bănci, coșuri de gunoi).

Modernizarea străzii Calea Dumbrăvii este un proiect în valoare de 21,42 milioane lei. Scopul. Pe tronsonul dintre bulevardul Mihai Viteazu și strada Siretului se va amenaja o bandă dedicată exclusiv transportului public, autobuzele urmând să circule în dublu sens. Pe această porțiune se vor crea și piste pentru biciclete, se vor moderniza trotuarele și se vor reconfigura zonele verzi.

După semnarea contractelor, Primăria Sibiu va organiza procedurile de achiziție pentru execuția lucrărilor propriu-zise.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus