Plantări de arbori și arbuști în Sibiu Reviewed by CD on . Serviciul Public pentru Administrare Parcuri și Zone Verzi a început acțiunea de plantare a arborilor și arbuștilor în oraș. Până în prezent au fost plantați pe Serviciul Public pentru Administrare Parcuri și Zone Verzi a început acțiunea de plantare a arborilor și arbuștilor în oraș. Până în prezent au fost plantați pe Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Plantări de arbori și arbuști în Sibiu

Plantări de arbori și arbuști în Sibiu

Plantări de arbori și arbuști în Sibiu

Serviciul Public pentru Administrare Parcuri și Zone Verzi a început acțiunea de plantare a arborilor și arbuștilor în oraș. Până în prezent au fost plantați peste 80 de arbori ornamentali (tei, platan, pin, catalpa, arțar roșu, mahaleb, cireș și prunus nigra) în zona centrală a orașului (în piețele centrale, pe străzile Nicolae Bălcescu, Banatului, Dealului, în Piața Unirii și pe bulevardul Victoriei), în cartiere (Hipodrom, Terezian), în zonele verzi și la unele locurile de joacă.

Pe lângă aceștia au mai fost plantați în jur de 180 de arbuști ornamentali și rășinoși (spirea, hibiscus, ienupăr) în Parcul Sub Arini, pe aliniamentul străzii Avram Iancu și în zonele amenajate ale separatoarelor de sens de pe străzile Nicolae Olahus, Târgu Fânului și Rahovei.

Acțiunile vor continua cu plantarea a circa 100 de arbori și 200 de arbuști pe aliniamentul stradal de pe șoseaua Alba Iulia, dar și la intersecția acestei străzi cu străzile Calea Turnișorului și E.A.Bielz, unde există un separator de sens, pe Calea Dumbrăvii, în zonele verzi nou create din cartierele proaspăt reabilitate Hipodrom și Valea Aurie, în alveolele din Piața Gării, dar și pe străzile recent reabilitate.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus