S-a răsturnat cu mașina în șanț, după ce s-a urcat băut la volan Reviewed by CD on . La data de 10 aprilie a.c., în jurul orei 17,00, pe DN 14, în timp ce conducea un autoturism dinspre Șura Mare spre municipiul Sibiu, un bărbat în vârstă de 59 La data de 10 aprilie a.c., în jurul orei 17,00, pe DN 14, în timp ce conducea un autoturism dinspre Șura Mare spre municipiul Sibiu, un bărbat în vârstă de 59 Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»S-a răsturnat cu mașina în șanț, după ce s-a urcat băut la volan

S-a răsturnat cu mașina în șanț, după ce s-a urcat băut la volan

S-a răsturnat cu mașina în șanț, după ce s-a urcat băut la volan

La data de 10 aprilie a.c., în jurul orei 17,00, pe DN 14, în timp ce conducea un autoturism dinspre Șura Mare spre municipiul Sibiu, un bărbat în vârstă de 59 de ani, cetățean străin, a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în șanț.

Din fericire, evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o valoare de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză, au fost întocmite actele de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus