S-a urcat băut la volan și a acroșat două autoturisme Reviewed by CD on . La data de 23 octombrie a.c., în jurul orei 23,50, în municipiul Sibiu, un localnic în vârstă de 36 de ani a condus un autoturism pe strada Mașiniștilor unde a La data de 23 octombrie a.c., în jurul orei 23,50, în municipiul Sibiu, un localnic în vârstă de 36 de ani a condus un autoturism pe strada Mașiniștilor unde a Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»S-a urcat băut la volan și a acroșat două autoturisme

S-a urcat băut la volan și a acroșat două autoturisme

S-a urcat băut la volan și a acroșat două autoturisme

La data de 23 octombrie a.c., în jurul orei 23,50, în municipiul Sibiu, un localnic în vârstă de 36 de ani a condus un autoturism pe strada Mașiniștilor unde a acroșat două autoturisme parcate regulamentar.

Evenimentul s-a soldat cu avarierea celor trei autovehicule.

Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat și principala cauză de producere a tamponării, cu o valoare de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat sibianul fiind condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus