Sibian cercetat pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, respectiv uz de armă neletală fără drept Reviewed by CD on . La data de 11 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul I.P.J. Sibiu au identificat un bărbat în vârstă de 50 de La data de 11 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul I.P.J. Sibiu au identificat un bărbat în vârstă de 50 de Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Sibian cercetat pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, respectiv uz de armă neletală fără drept

Sibian cercetat pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, respectiv uz de armă neletală fără drept

Sibian cercetat pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, respectiv uz de armă neletală fără drept

La data de 11 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul I.P.J. Sibiu au identificat un bărbat în vârstă de 50 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu, bănuit că, la aceeași dată, în jurul orei 01,30, ar fi făcut uz de armă fără drept constând în aceea că ar fi executat un foc în plan vertical cu un pistol neletal, pe strada Fabricii din municipiul Sibiu.

Totodată, în autoturismul persoanei în cauză, a fost identificat și confiscat un pistol neletal pentru care bărbatul nu deține autorizație de uz și deținere.

Sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, respectiv uz de armă neletală fără drept.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus