Sibian, fără permis, depistat la volanul unui autorurism neînmatriculat Reviewed by CD on . La data de 19 mai a.c., în jurul orei 15,00, în municipiul Sibiu, un localnic în vârstă de 20 de ani a condus un autoturism pe aleea de acces în incinta Cimitir La data de 19 mai a.c., în jurul orei 15,00, în municipiul Sibiu, un localnic în vârstă de 20 de ani a condus un autoturism pe aleea de acces în incinta Cimitir Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Sibian, fără permis, depistat la volanul unui autorurism neînmatriculat

Sibian, fără permis, depistat la volanul unui autorurism neînmatriculat

Sibian, fără permis, depistat la volanul unui autorurism neînmatriculat

La data de 19 mai a.c., în jurul orei 15,00, în municipiul Sibiu, un localnic în vârstă de 20 de ani a condus un autoturism pe aleea de acces în incinta Cimitirului Municipal Sibiu, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de întoarcere și a acroșat un alt autoturism parcat.

În urma verificărilor efectuate de către polițiștii rutieri, s-a constatat că sibianul nu deține dreptul de a conduce, iar autoturismul este neînmatriculat.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus