Sibieni plasați sub control judiciar, bănuiţi de furt calificat Reviewed by CD on . La data de 8 februarie a.c., în jurul orei 02,00, în Cartierul Arhitecţilor din oraşul Cisnădie, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Urbană Sibiu au depistat trei bărb La data de 8 februarie a.c., în jurul orei 02,00, în Cartierul Arhitecţilor din oraşul Cisnădie, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Urbană Sibiu au depistat trei bărb Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Sibieni plasați sub control judiciar, bănuiţi de furt calificat

Sibieni plasați sub control judiciar, bănuiţi de furt calificat

Sibieni plasați sub control judiciar, bănuiţi de furt calificat

La data de 8 februarie a.c., în jurul orei 02,00, în Cartierul Arhitecţilor din oraşul Cisnădie, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Urbană Sibiu au depistat trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 30 de ani, sibieni, care aveau asupra lor mai multe bunuri a căror provenienţă nu au putut să o justifice.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că, la data de 8 februarie a.c., în intervalul orar 00,30 – 02.00, cei trei ar fi pătruns într-o clădire aflată în construcţie, pe o uşă lăsată descuiată, de unde ar fi sustras mai multe scule folosite în construcţii, prejudiciul creat fiind apreciat la suma de 500 de lei.

De asemenea, poliţiştii au identificat persoana vătămată şi au returnat bunurile recuperate.

În cauză s-a deschis dosar de cercetare penală privind săvârşirea infracţiunii de furt calificat, iar faţă de cei trei bărbaţi s-a emis ordonanţă de reţinere 24 de ore.

La data de 9 februarie a.c., reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, au dispus faţă de persoanele în cauză aplicarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Cercetările continuă în vederea identificării şi documentării întregii activităţi infracţionale a celor trei sibieni.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus