Sibiu: Bulevardul Corneliu Coposu și parcările din zonă, închise pentru desfășurarea Red Bull Romaniacs Reviewed by CD on . Pentru desfășurarea evenimentului sportiv Red Bull Romaniacs, Comisia de Circulație a avizat o serie de restricții și închideri ale circulației și parcărilor pe Pentru desfășurarea evenimentului sportiv Red Bull Romaniacs, Comisia de Circulație a avizat o serie de restricții și închideri ale circulației și parcărilor pe Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Sibiu: Bulevardul Corneliu Coposu și parcările din zonă, închise pentru desfășurarea Red Bull Romaniacs

Sibiu: Bulevardul Corneliu Coposu și parcările din zonă, închise pentru desfășurarea Red Bull Romaniacs

Sibiu: Bulevardul Corneliu Coposu și parcările din zonă, închise pentru desfășurarea Red Bull Romaniacs

Pentru desfășurarea evenimentului sportiv Red Bull Romaniacs, Comisia de Circulație a avizat o serie de restricții și închideri ale circulației și parcărilor pe bulevardul Corneliu Coposu și în zona adiacentă, după cum urmează:

ÎNCHIDERI ALE CIRCULAȚIEI:

Duminică, 10 iulie (ora 6) – marți, 12 iulie (ora 6) – bulevardul Corneliu Coposu (inclusiv parcarea de sub zid, de la Sala Thalia la fântâna arteziană) va fi închis între străzile Berăriei și Independenței, circulația fiind posibilă pe strada Berăriei și pe strada Independenței.

Marți, 12 iulie (ora 6) – miercuri, 13 iulie (ora 6) – bulevardul Corneliu Coposu (inclusiv parcarea de sub zid, de la Sala Thalia la fântâna arteziană) va fi închis traficului între sensul giratoriu de la intersecția cu strada Constituției până în Piața Unirii.

Marţi 12 iulie, între orele 8 – 22, strada Gimnasticii va fi închisă traficului, aceasta urmând să fie utilizată ca rută de întoarcere pentru concurenții care merg spre start.

Ca rute ocolitoare, șoferii pot utiliza strada Andrei Șaguna și respectiv bulevardul Vasile Milea pentru traficul din zona Pieței Unirii și respectiv străzile Constituției, Herman Oberth și Bâlea pentru zona dinspre Spitalul Județean.

ÎNCHIDERI DE PARCĂRI:

De asemenea, Serviciul de Administrare a Domeniului Public a emis aviz pentru închiderea următoarelor parcări:

Parcarea Teatrului, parcarea din fața și din spatele Casei de Cultură a Sindicatelor vor fi închise de sâmbătă, 9 iulie, ora 1 până duminică 17 iulie, ora 18.

Parcarea de la Sala Thalia va fi închisă de luni, 11 iulie, ora 23 până marți, 12 iulie, ora 23. În perioada în care această parcare este închisă, autocarele vor fi direcționate către parcarea specială pentru bus de lângă podul Gării.

DEVIEREA RUTELOR DE TRANSPORT PUBLIC

Și mijloacele de transport public vor circula pe trasee deviate în perioada 10 – 13 iulie, urmând să înregistreze posibile întârzieri față de programele afișate în stații.

Rutele de transport public vor fi deviate după cum urmează:

Pe traseele 12, 13, 22:

În sensul de mers spre Calea Dumbrăvii se va circula pe următorul traseu pentru a ocoli zona: strada Constituţiei – strada Bâlea – strada Moldoveanu – bulevardul Vasile Milea – Calea Dumbrăvii.
În sensul de mers spre strada Constituției se va circula pe următorul traseu pentru a ocoli zona: – Calea Dumbrăvii– str.Revoluţiei – strada Ştefan cel Mare – strada Bâlea

Pe traseele 5, 10, 17, 118 :

În sensul de mers spre strada Andrei Șaguna, se va circula pe următorul traseu pentru a ocoli zona: strada Constituției – strada Bâlea – strada Moldoveanu – bulevardul Vasile Milea – strada Andrei Şaguna.
În sensul de mers spre strada Constituţiei, se va circula pe următorul traseu pentru a ocoli zona: bulevardul Victoriei – strada Revoluţiei – strada Ştefan cel Mare – strada Bâlea

Pe traseul 2 :

În sensul de mers spre Vasile Aaron, se va circula se va circula pe următorul traseu pentru a ocoli zona : strada Constituţiei – strada Bâlea – strada Moldoveanu – bulevardul Vasile Milea.
În sensul de mers spre piaţa Cibin, se va circula se va circula pe următorul traseu pentru a ocoli zona: bulevardul Vasile Milea – strada Moldoveanu – strada Bâlea.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus