Sibiu: Campania „Susținem alăptarea, împreună!” se va desfășura în perioada 1-7 august Reviewed by CD on . Campania „Susținem alăptarea, împreună!” va da ocazia viitoarelor, dar și proaspetelor mămici să afle informații despre alăptare, dar și soluții și răspunsuri p Campania „Susținem alăptarea, împreună!” va da ocazia viitoarelor, dar și proaspetelor mămici să afle informații despre alăptare, dar și soluții și răspunsuri p Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Sibiu: Campania „Susținem alăptarea, împreună!” se va desfășura în perioada 1-7 august

Sibiu: Campania „Susținem alăptarea, împreună!” se va desfășura în perioada 1-7 august

Sibiu: Campania „Susținem alăptarea, împreună!” se va desfășura în perioada 1-7 august

Campania „Susținem alăptarea, împreună!” va da ocazia viitoarelor, dar și proaspetelor mămici să afle informații despre alăptare, dar și soluții și răspunsuri punctuale la diverse probleme cu care se confruntă după naștere. Evenimentul se va desfășura în perioada 1-7 august și va cuprinde mai multe întâlniri de grup, o conferință de informare, vizionare de film, dar și un marș de informare a trecătorilor.

Întâlnirile de grup pentru sprijinirea alăptării vor fi organizate în zilele de 1,2,3,4 și 7 august, între orele 10,30-13 la Color Cafe.

În 4 august, între orele 18-20, la Librăria Humanitas va avea loc proiecția filmului „Îndrăznesc să alăptez. Pași spre Conștientizare”, regizat de Irina Thiery.

Conferința „Susținem alăptarea, împreună!” se va desfășura în 5 august, la Hotel Continental, Sala Paris Eiffel, începând cu ora 10. În cadrul acesteia Roxana Duduș, consultant acreditat La Leche League România va vorbi despre rolurile pe care mama, tatăl și societatea le au în alăptare, pornind de la cazurile și experiența ei de consultant.

Evenimentul se va încheia cu un „Marș pro-alăptare” care va începe la ora 17 și se va desfășura pe traseul Librăria Erasmus – Parcul Astra – pietonala Bălcescu.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus