Tânăr din comuna Bazna, arestat preventiv pentru comiterea mai multor furturi Reviewed by CD on . În data de 19 octombrie 2016, pe raza localității Cornățel, polițiști din Serviciul de Investigații Criminale și Serviciul de Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Si În data de 19 octombrie 2016, pe raza localității Cornățel, polițiști din Serviciul de Investigații Criminale și Serviciul de Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Si Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Tânăr din comuna Bazna, arestat preventiv pentru comiterea mai multor furturi

Tânăr din comuna Bazna, arestat preventiv pentru comiterea mai multor furturi

Tânăr din comuna Bazna, arestat preventiv pentru comiterea mai multor furturi

În data de 19 octombrie 2016, pe raza localității Cornățel, polițiști din Serviciul de Investigații Criminale și Serviciul de Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Sibiu au identificat și prins un tânăr în vârstă de 18 ani, domiciliat în comuna Bazna, pe numele căruia Judecătoria Mediaș a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile ca urmare a săvârșirii mai multor infracțiuni de furt calificat.

În fapt, în perioada decembrie 2015 — februarie 2016, persoana în cauză a sustras bunuri din mai multe locuințe și dintr-o societate comercială de pe raza județului Sibiu și a județului Alba. În cursul lunii februarie 2016, Judecătoria Mediaș a dispus aplicarea măsurii controlului judiciar față de suspect, măsură încălcată de către acesta în scurt timp prin comiterea altor trei furturi din locuință pe raza comunei Boian. Drept urmare, în data de 06 aprilie 2016, Judecătoria Mediaș a dispus schimbarea măsurii controlului judiciar cu măsura arestării preventive. În perioada imediat următoare, tânărul s-a sustras îndeplinirii măsurii luate de instanță încercând să se ascundă la diferite stâne din județul Sibiu și județul Alba.

Investigațiile polițiștilor din cadrul Postului de Poliție Bazna au dus la identificarea persoanei în cauză pe raza comunei Cornățel, astfel încât, în data de 19 octombrie s-a reușit prinderea și arestarea sa.

În prezent, tânărul este încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Sibiu.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus