Tentativă de furt în Sibiu dintr-un ATM Reviewed by CD on . Poliţiştii Secţiei nr. 1 Poliţie Urbană Sibiu au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de furt din bancomat, du Poliţiştii Secţiei nr. 1 Poliţie Urbană Sibiu au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de furt din bancomat, du Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Tentativă de furt în Sibiu dintr-un ATM

Tentativă de furt în Sibiu dintr-un ATM

Tentativă de furt în Sibiu dintr-un ATM

Poliţiştii Secţiei nr. 1 Poliţie Urbană Sibiu au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de furt din bancomat, după ce prin SNUAU 112 a fost sesizat faptul că un bancomat din municipiul Sibiu ar avea montat un dispozitiv artizanal pe fanta de retragere a banilor.

În fapt, la data de 16 ianuarie, în jurul orei 19:00, prin apel 112, o femeie din municipiul Sibiu a sesizat faptul că în momentul în care a efectuat o operaţiune de retragere a banilor dintr-un ATM amplasat pe bvd. Mihai Viteazu din Sibiu, nefiindu-i eliberaţi banii a observat un dispozitiv artizanal amplasat pe fantă, aspect care ar fi putut bloca eliberarea acestora. Persoana vătămată a rămas la faţa locului până la sosirea echipajului de poliţie din cadrul Secţiei nr. 1 Poliţie Urbană Sibiu.

Poliţiştii efectuează cercetări în vederea identificării autorului.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus