Triada MTB continuă la Păltiniș Arena Reviewed by CD on . Triada MTB continuă în weekendul 29-30 iunie la Păltiniș Arena cu cea de-a doua competiție! Iubitorii de ciclism și munte sunt așteptați la linia de start. Orga Triada MTB continuă în weekendul 29-30 iunie la Păltiniș Arena cu cea de-a doua competiție! Iubitorii de ciclism și munte sunt așteptați la linia de start. Orga Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Triada MTB continuă la Păltiniș Arena

Triada MTB continuă la Păltiniș Arena

Triada MTB continuă la Păltiniș Arena

Triada MTB continuă în weekendul 29-30 iunie la Păltiniș Arena cu cea de-a doua competiție! Iubitorii de ciclism și munte sunt așteptați la linia de start.
Organizatorii mențin tradiția din ultimii doi ani și vor avea în program două concursuri dedicate pasionaților de biciclete electrice:
– Sâmbătă – eMTB XCO – pentru riderii licențiați la FRC, cât și pentru amatorii foarte bine pregătiți. Sportivii cu licență activă vor putea puncta în clasamentul Cupei României de XCO, competiția fiind cea de-a doua etapă a acestei serii
– Duminică – Geiger eMTB Challenge – cea mai așteptată și intensă cursă de XCM (Cross Country Maraton) din țară va avea loc a doua zi, pe 30 iunie. Geiger MTB Challenge se organizează în zona Sibiu pentru a 17-a oară și va oferi participanților trasee pentru toate nivelurile de pregătire: Albastru (15 km), Roșu (35 km) și Negru (77 km). Și totul cu o miză suplimentară întrucât competiția va găzdui anul acesta Campionatul Național de XCM.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus