Un șofer nevinovat a decedat într-un accident produs în apropierea localității Sebeșu de Sus Reviewed by CD on . În această dimineață, în jurul orei 07,00, la intersecția dintre DJ 105G și DC 59C, în afara localității Sebeșu de Sus, s-a produs un accident rutier deosebit d În această dimineață, în jurul orei 07,00, la intersecția dintre DJ 105G și DC 59C, în afara localității Sebeșu de Sus, s-a produs un accident rutier deosebit d Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un șofer nevinovat a decedat într-un accident produs în apropierea localității Sebeșu de Sus

Un șofer nevinovat a decedat într-un accident produs în apropierea localității Sebeșu de Sus

Un șofer nevinovat a decedat într-un accident produs în apropierea localității Sebeșu de Sus

În această dimineață, în jurul orei 07,00, la intersecția dintre DJ 105G și DC 59C, în afara localității Sebeșu de Sus, s-a produs un accident rutier deosebit de grav.

Un conducător auto în vârstă de 28 de ani, domiciliat în localitatea Sebeșu de Sus, în timp ce conducea autoturismul pe drumul comunal, a pătruns în intersecția menționată fără să se asigure, nu a acordat prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de către un bărbat în vârstă de 36 de ani, domiciliat în localitatea Turnu Roșu.

În urma impactului, conducătorul auto nevinovat, aflat singur în mașină, a suferit răni grave și a decedat în drum spre spital.

În celălalt autoturism se aflau 5 persoane (4 pasageri, bărbați cu vârste cuprinse între 26 și 39 de ani și conducătorul auto), cu toții fiind transportați la Spitalul Clinic Județean — UPU Sibiu în vederea acordării de îngrijiri medicale, după ce au suferit răni care nu le pun viața în pericol.

În continuare, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, respectiv vătămare corporală din culpă.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus