Vitezomani depistați pe șoselele din județul Sibiu Reviewed by CD on . Astăzi, în intervalul orar 1100 – 1300,  a.c., polițiștii Serviciului Rutier Sibiu – Biroul Drumuri Naționale și Europene au organizat o acțiune fulger pe linia Astăzi, în intervalul orar 1100 – 1300,  a.c., polițiștii Serviciului Rutier Sibiu – Biroul Drumuri Naționale și Europene au organizat o acțiune fulger pe linia Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Vitezomani depistați pe șoselele din județul Sibiu

Vitezomani depistați pe șoselele din județul Sibiu

Vitezomani depistați pe șoselele din județul Sibiu

Astăzi, în intervalul orar 1100 – 1300,  a.c., polițiștii Serviciului Rutier Sibiu – Biroul Drumuri Naționale și Europene au organizat o acțiune fulger pe linia depistării conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză, pe DN 7, pe tronsonul cuprins între Boița și Lazaret.

În cele 2 ore în care s-a folosit aparatul de măsurare și înregistrare a vitezei de deplasare a autovehiculelor pe sectorul de drum menționat, polițiștii rutieri au identificat și sancționat 14 șoferi care circulau cu viteză peste limita legală.

Mai mult decât atât, 9 dintre vitezomani au fost amendați cu suma de 1.305 de lei fiecare și s-au ales și cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile după ce au fost depistați circulând cu viteze ce au depășit cu peste 50 km/h limita maximă de viteză admisă, respectiv 70 km/h.

Spre exemplu, un șofer în vârstă de 49 de ani, din Făgăraș, care se deplasa spre Sibiu, a fost depistat conducând cu viteza de 129 km/h.

Acțiunile polițiștilor sibieni vor continua, scopul principal al activităţilor fiind prevenirea victimizării cetăţenilor prin accidente rutiere și creșterea gradului de siguranță în trafic.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus