A 7-a ediție a Crosului Binder (Mediaș, 13 mai) Reviewed by CD on . Primaria Municipiului Medias prin Direcția Municipala pentru Cultura, Sport, Turism si Tineret si Asociatia de Turism si Ecologie DIANTHUS Medias organizeaza a Primaria Municipiului Medias prin Direcția Municipala pentru Cultura, Sport, Turism si Tineret si Asociatia de Turism si Ecologie DIANTHUS Medias organizeaza a Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»A 7-a ediție a Crosului Binder (Mediaș, 13 mai)

A 7-a ediție a Crosului Binder (Mediaș, 13 mai)

A 7-a ediție a Crosului Binder (Mediaș, 13 mai)

Primaria Municipiului Medias prin Direcția Municipala pentru Cultura, Sport, Turism si Tineret si Asociatia de Turism si Ecologie DIANTHUS Medias organizeaza a 7-a ediție a Crosului Binder.
Crosul Binder este un eveniment de promovare a mișcării in aer liber, a vieții active in familie, indiferent de vârsta. Este de asemenea o oportunitate de a promova cadrul natural in care este așezat orașul Medias.
Concursul se va desfășura pe dealurile Binder Bubi si in zona Platoul Buzdului pe trei trasee cu lungimi de 4, 10 respectiv 21 de km. Ediția a 7-a aduce ca si noutate traseul de semimaraton de 21 de km unde îi așteptăm pe cei mai pregătiți din punct de vedere fizic.
Categoriile de vârsta sunt, ca si anii trecuți: sub 12 ani, 12-17 ani, 18-29 ani, 30-44 ani si peste 45 de ani. Fiecare participant va primi diploma si medalie de participare din partea organizatorilor.
Crosul Binder este un eveniment caritabil, din taxa de înscriere (10 lei copii, 20 lei adulți) se va extinde parcul „La Butuci” din zona Barajului Igniș. Înscrierile se pot face, începând din acest an și pe site-ul www.crosulbinder.ro dar și la fața locului după următorul program:
8:00-9:45:00 – înscrieri și preluarea numerelor de concurs
10:00 – Start în cele 3 trasee
14:30 – Festivitatea de premiere

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus