Sibieni reținuți, cercetați penal pentru furt Reviewed by CD on . La data de 10 aprilie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu au reținut doi sibieni în vârstă de 44, respectiv 46 de ani, cercetați penal pen La data de 10 aprilie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu au reținut doi sibieni în vârstă de 44, respectiv 46 de ani, cercetați penal pen Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Sibieni reținuți, cercetați penal pentru furt

Sibieni reținuți, cercetați penal pentru furt

Sibieni reținuți, cercetați penal pentru furt

La data de 10 aprilie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu au reținut doi sibieni în vârstă de 44, respectiv 46 de ani, cercetați penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

În fapt, cei doi bărbați sunt bănuiți că, în cursul zilei de 10 aprilie a.c., ar fi sustras un portofel și o bicicletă din două imobile de pe raza municipiului Sibiu, creând un prejudiciu în valoare de 2.000 de lei.

În baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii de investigații criminale au luat măsura reținerii celor doi sibieni pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus