Dezinsecție împotriva căpușelor în Sibiu Reviewed by CD on . Prima campanie din acest an pentru dezinsecția împotriva căpușelor pe domeniul public al Municipiului Sibiu este programată mai repede în acest an, având în ved Prima campanie din acest an pentru dezinsecția împotriva căpușelor pe domeniul public al Municipiului Sibiu este programată mai repede în acest an, având în ved Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Dezinsecție împotriva căpușelor în Sibiu

Dezinsecție împotriva căpușelor în Sibiu

Dezinsecție împotriva căpușelor în Sibiu
Prima campanie din acest an pentru dezinsecția împotriva căpușelor pe domeniul public al Municipiului Sibiu este programată mai repede în acest an, având în vedere temperaturile neobișnuit de ridicate din ultima perioadă. Astfel, în perioada 21-29 martie 2024, se vor desfășura acțiuni de dezinsecție împotriva căpușelor, pe o suprafață de aproape 1 milion de mp compusă din parcuri, spații verzi, locuri de joacă, inclusiv Grădina Zoologică și Cimitirul Municipal.
Insecticidul utilizat pentru dezinsecție este Deltatim Plus, acesta fiind avizat de către Ministerul Sănătății prin Comisia Națională de Produse Biocide.
Persoanele cu probleme respiratorii sau cardiace, precum și copiii sunt rugați să nu intre în raza directă de acțiune a echipamentelor de pulverizat.
Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus