Gala Comunității în Racovița și Sebeșu de Sus Reviewed by CD on . Locuitorii din Racovița și Sebeșu de Sus au avut parte de o Gală a Comunității, în cadrul căreia au fost acordate diplome și trofee tuturor celor care sprijină Locuitorii din Racovița și Sebeșu de Sus au avut parte de o Gală a Comunității, în cadrul căreia au fost acordate diplome și trofee tuturor celor care sprijină Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Gala Comunității în Racovița și Sebeșu de Sus

Gala Comunității în Racovița și Sebeșu de Sus

Gala Comunității în Racovița și Sebeșu de Sus
Locuitorii din Racovița și Sebeșu de Sus au avut parte de o Gală a Comunității, în cadrul căreia au fost acordate diplome și trofee tuturor celor care sprijină proiectele administrației, prin care se îmbunătățesc condițiile de viață ale cetățenilor.
Consiliul Județean Sibiu a susținut din puncte de vedere tehnic proiectul de captare și distribuție a apei potabile în localitatea Sebeșu de Sus și a finanțat evenimentele culturale organizate pentru cei peste 2.800 de locuitori ai comunei.
După preluarea de la Hidroelectrica SA a segmentului de drum din zona barajului Racovița, Consiliul Județean Sibiu va aloca fondurile necesare reparației celor aproximativ 400 de metri de șosea, rezolvând astfel una dintre doleanțele celor care utilizează DJ 105G, între Tălmaciu și Avrig.
Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus