Accident rutier produs pe DN 1, în afara localității Apoldu de Sus Reviewed by CD on . În data de 5 octombrie, în jurul orei 23,00, pe DN 1, în afara localității Apoldu de Sus, un bărbat în vârstă de 57 de ani, din județul Iași, în timp ce se depl În data de 5 octombrie, în jurul orei 23,00, pe DN 1, în afara localității Apoldu de Sus, un bărbat în vârstă de 57 de ani, din județul Iași, în timp ce se depl Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Accident rutier produs pe DN 1, în afara localității Apoldu de Sus

Accident rutier produs pe DN 1, în afara localității Apoldu de Sus

Accident rutier produs pe DN 1, în afara localității Apoldu de Sus

În data de 5 octombrie, în jurul orei 23,00, pe DN 1, în afara localității Apoldu de Sus, un bărbat în vârstă de 57 de ani, din județul Iași, în timp ce se deplasa pe partea carosabilă a drumului național, a fost surprins și accidentat de un autotren condus regulamentar pe direcția Sibiu â—Sebeș de către un tânăr în vârstă de 23 de ani din județul Alba.

În urma evenimentului a rezultat rănirea pietonului care a fost transportat la Spitalul Clinic Județean Sibiu unde a rămas internat, fără ca rănile să-i pună viața în pericol.

Cercetările continuă la nivelul Serviciului Poliție Rutieră Sibiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus